You Are Reading

1

PENGHINAAN UNTUK RAKYAT KELANTAN

amir Z Sunday, December 18, 2011
JANGAN HINA RAKYAT KELANTAN






Kepada rakyat Kelantan yang membaca post nie....ape yang anda rasa???

Kepada penulis benda kat atas tu,,jangan la fikir tempat yang kau tinggal tu bagus sangat dan jangan la  nak mnghina rakyat Kelantan...Kau ingat rakyat Kelantan jahat sangat ke???
kau ingat negeri yang kau duduk tu baik sangat ke.....

Admin tau yang NG LATISHYA tu tengah bengang ngan budak Klantan tapi jangan la duk maen guna pekataan KELANTAN...Kalau nak lepas stress pon agak-agak la weiii....

Kau ingat orang Kelantan takde perasaan ke????
kau ingat orang Kelantan nie robot ke???????

Last skali kepada penulis bnda kat atas tu....agak-agak la kalau stress skali pun...
Perkataan Kelantan tidak boleh dipermain-mainkan............

p/s ini hanya nasihat daripada zon-hentam.blogspot.com

1 comments:

Alif Amin Othman said...

apa maksud perkara Kelantan tak boleh dipermain main kan?

'kau ingat negeri yang kau duduk tu baik sangat ke...'

Sorry to say, cara awak menulis ni pun menunjukan awak butthurt. Tak layak seadanya awak mahu menegur dengan cara ini.

Mohon mrncelah.

Post a Comment

 
Copyright 2010 ZoN hEnTaM.NeT